City Ranger 2250 je radno vozilo za održavanje vanjskih površina, čišćenje i usisavanje, košnju travnjaka, te čišćenje snijega i posipavanje. Siguran je za rad, jednostavan za rukovanje i ima mogućnost opremanja dodatnom opremom koja pruža potpunu udobnost korisniku.

Radno vozilo ima TÜV certifikat za cijelu Europu.

egholm-2250-1
egholm-2250-2
egholm-2250-3

Stroj za korištenje tijekom cijele godine

Priključci su posebno dizajnirani za City Ranger 2250 te pokrivaju sve zadaće održavanja vanjskih površina tijekom cijele godine. Program sadrži priključak za čišćenje i usisavanje (s 2, 3 ili 4 četke i spremnikom za otpad), malčer, spremnik za travu, trimer, rotacionu kosilicu, snježnu ralicu, posipačicu soli i pijeska, te nagibnu lopatu.

Jednostavna zamjena uređaja

Zamjena priključaka je brza i jednostavna, samo jednim zaokretom ručke. Sve za manje od jedne minute. Brze spojnice su zaštićene tako što su smještene ispod kapka. Prednji prihvatni trokut osigurava automatsko priključivanje hidraulike te se uređaji ne mogu neispravno priključiti. U slučaju da je priključak neispravno spojen, ručka se ne može zatvoriti.

Značajke vožnje

Brzina vožnje bez priključka iznosi do 20 km/h. Priključak se automatski prilagođava terenu i prenosi dio svoje mase na prednje kotače vozila, tako da je masa između priključka i vozila uvijek dobro raspoređena. Time se postiže izvanredna vučna sila i ravnomjerni radni uvjeti.

Odlična manevarska sposobnost

City Ranger 2250 sa širinom od samo jednog metra treba mali prostor za okretanje, te lako savladava uske zavoje.

Snaga, učinak i ravnoteža

City Ranger 2250 raspolaže velikom vučnom silom, zahvaljujući snazi od 35 KS, pogonu na četiri kotača i idealnoj raspodjeli mase. Zbog niskog težišta i velikog razmaka kotača, vozilo stoji uvijek sigurno i čvrsto na tlu, bez obzira s kojim priključkom radi i u kojim vremenskim uvjetima.

Održavanje

City Ranger 2250 dizajniran je za jednostavno dnevno održavanje, zbog čega su svi dijelovi koji se održavaju lako dostupni. Nije potrebna demontaža uređaja. Time su omogućene najjednostavnije kontrole vode, ulja, zračnog filtra i akumulatora.

Ekološki prihvatljivo

City Ranger ima nisku emisiju buke i neznatne vibracije. Može koristiti biološko hidraulično ulje. Ispunjava sve EU direktive za ispušne plinove.

Udobnost

City Ranger 2250 sa savršeno promišljenom i prostranom kabinom, jamči preglednost u svim smjerovima. Radni položaj volana i sjedala individualno je podesiv za svakog vozača. Sjedalo ima dobar ovjes (opcijski sa zračnim ovjesom) i pruža visoki stupanj udobnosti. Opcijski je dostupan klima uređaj.