Nudimo specijalna vozila, strojeve i nadogradnje, odnosno sve što je potrebno za održavanje čistoće gradova i naselja te ekološke ravnoteže okoliša. U svome asortimanu nudi proizvode za zbrinjavanje svih vrsta otpada: kućnog i industrijskog, biootpada, papira, plastike itd., renomiranih europskih i domaćih proizvođača.

prikupljanje_otpada

Prikupljanje otpada

pranje_posuda

Pranje posuda

ciscenje_i_pranje_javnih_povrsina_cw200

Čišćenje i pranje javnih površina

odrzavanje_deponija

Održavanje deponija

odrzavanje_kanalizacije_canal_jet

Održavanje kanalizacije

Budućnost suvremenog upravljanja  otpadom temelji se na postupcima obrade izvan deponije. Kao generalni zastupnik tvornice  Farid Industrie S.p.A., jednog od vodećih europskih proizvođača nadogradnji vozila za odvoz otpada, nudimo širok izbor nadogradnji sukladno zahtjevima kupca, od 3.5 t na više, odnosno zapremnine 2 do 30 m3.

Mnoge  zemlje smanjuju volumen otpada i na deponiju. U tu svrhu nudimo kompaktore  finskog proizvođača TANA, čija je svrha razbijanje i razgrtanje otpada čime se smanjuju ukupni troškovi rada i produljuje se vijek trajanja deponija.

Za čišćenje i pranje ulica predstavljamo čistilice Johnston, vodeće jedinice u tehnologiji čišćenja, svojim dimenzijama pogodne za održavanje čistoće velikih urbanih sredina kao i manjih mjesta koja zbog uskih ulica zahtijevaju  malo efikasno vozilo.

Za održavanje kanalizacije i probijanje kanalizacijskih cijevi proizvođač Moro nudi linije Elegance, Tornado i MT-Rex. Za izradu nadogradnje Elegance koriste se materijali za nove tehnologije: kombiniraju malu masu, visoku otpornost i veliku pouzdanost. Tornado je stroj koji može djelovati na svim razinama, a istovremeno je prikladan za rad s opasnim otpadom. To je razlog zbog čega je kod razvoja programa Tornado bilo prioritetno postizanje sigurnosti u svim uvjetima rada.

Sve izvedbe Tornado koje su opremljene pretvaračima tlaka D. Kaiser mod. HPT 70 imaju mogućnost ugradnje visokotlačnog uređaja s ekskluzivnim MT-rex sustavom recikliranja koji filtrira mulj, te omogućava vraćanje vode za hidrodinamičko čišćenje.

Za manje lokalne jedinice posebno izdvajamo multifunkcionalno vozilo Egholm, primjenjivo u svakodnevnoj uporabi i svakom godišnjem dobu. Odgovarajućim priključcima uvjerljivo olakšava održavanje vanjskih površina te zamjenjuje nekoliko strojeva, čime se znatno smanjuju troškovi.

Osim novih vozila, Gradatin d.o.o. može zadovoljiti i vaše potrebe za rabljenim vozilima.